Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Τι ώρα είναι ; - Erina Espiritu

  
         Γιατί νιώθεις μόνη ενώ έχεις αυτό που ζητάς;
        Μήπως φταίει το μυαλό σου τελικά αναρωτιέμαι! Δουλεύει ασταμάτητα, υπερωριακό ωράριο λειτουργίας, κουρασμένο, αποδυναμωμένο.
Και όλο του υπόσχεσαι πως σήμερα θα το ξεκουράσεις, μα πάλι κάτι βρίσκεις να του φορτώσεις.
         Μνήμες, ενοχές, φόβους, λύπες, αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν και φοβάσαι να σκεφτείς τις χαρές, τις όμορφες στιγμές, λες και κάποιος θα τις δει και θα στις κλέψει. Λες και αν τις αναπολήσεις θα χαθούν όπως τα σύννεφα που τρέχουν στον ουρανό σου.
        Έμεινες στάσιμη στο καβούκι της μοναξιάς σου και ιδού τα αποτελέσματα, άγχος, απελπισία και ένας μαύρος ορίζοντας μπροστά στα μάτια σου. Μόνιμη δυσαρέσκεια για όλα και πρώτα από όλα για σένα και τον χαρακτήρα σου, εσύ που είσαι γλυκιά και καταδεχτική, έγινες πικρόχολη με την ψυχή σου την ίδια.
       Ενώ ξέρεις κατά βάθος την λύση, αδυνατείς να φανείς τολμηρή. Ενώ βλέπεις τους τρόπους και τους δρόμους, φοβάσαι να κάνεις ξανά τα βήματα, τις επιλογές.
     Μήπως ήρθε η ώρα σου ; .... Τι ώρα είναι ; Μήπως η ώρα της μεγάλης αλλαγής ; Η ώρα να κάνεις τον φόβο σου θυμό και τον θυμό δύναμη ; Πόσο θα ήθελες να απαντήσεις και να ξεκινήσεις πριν εξαντληθούν τα εισιτήρια από τον γκισέ της ζωής. Πρόσεξε όμως και έχε κατά νου, μην διαλέξεις εισιτήριο σε τιμή ευκαιρίας!!!

erina's

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου